Fotografere skiskyting

Jeg har alltid vært interessert i å fotografere. Når jeg ser på skiskyting eller langrenn på TV begynner spenningen, fordi jeg ønsker å være der det skjer å fotografere.

 

Mitt første kamera var et engangs kamera, så fikk jeg et kompaktkamera  før jeg ønsket meg et undervannskamera. Når jeg tok bilder for å publisere min bestefar som komponerer og spiller trekkspill musikk, fikk jeg større interesse for å ønske meg et speilreflekskamera. Jeg eksperimenterte og øvde og tok mange bilder. Dette utvidet seg til en liten hobbyvirksomhet.

 

Jeg var på FN rollespill med skolen, der var jeg presse sammen med makkeren min. Etter det ble jeg for alvor interessert i mediene. Jeg var på Holmenkollen 2018 på 5-mila og ville lære meg TV teknikk slik som du ser på TV-en, og der begynte ballen å rulle. I 2019 var jeg igjen på Holmenkollen denne gang på V-Cup skiskyting og videre fikk jeg lov til å være pressefoto NM på Liatoppen. Da jeg fikk pressekortet var det stas, jeg fikk fri tilgang på alle foto mulighetene jeg drømte om.

 

Under ser du noen av bildene fra skiskytingen på Holmenkollen og på Liatoppen. Vil du se mer kan du klikke deg videre til galleri på nettsiden min, eller klikk på de ulike sosiale medier jeg har under, det er bare følge med videre.