Design som gir muligheter

 

 

En nettside viser produkter og tjenester som bedriften tilbyr. Ofte er førsteinntrykket av bedriften gjenspeilt i den kvaliteten nettsiden har. En nettside med udatert eller dårlig brukervennlighet, vil på sikt minske antall besøkende. Kommunikasjon mellom bedriften og besøkende er svært viktig, på samme måte som at besøkende visiterer lokalet. Får kunden en god opplevelse av service og kvalitet, er hensikten oppnådd. Det er sammenheng mellom kvalitet, antall besøk på nettstedet og synlighet i de forskjellige søkemotorene vi finner på nettet.

 

Nettsiden er en form for markedføring. Den grafiske og visuelle utformingen er viktig for å presentere for å vise bedriftens kvalitet. Nettsiden må være tydelig, oversiktlig og enkel å bruke på alle plattformer.

 

Dagens teknologi gir oss lett tilgjengelig informasjon fra rikholdig nettverk. Vi besøker Internett overalt og når vi vil. Vi kan bruke smarttelefoner, nettbrett og bærbar PC for å komme oss på nett. De har variasjoner i bredde, som gir en statisk nettside store problemer visuelt. Responsivt design av nettsidene, gir mulighet for en bedre opplevelse på de forskjellige enhetene.

 

Hvorfor bør du lage nettside? Hva er budskapet i nettsiden? Hva ønsker du å oppnå med nettsiden? Hvor mye penger legger du i nettside produksjon?

 

Her er noen ulike nettsider produkter jeg kan lage klubbnettside, borettslagnettside, eller bedriftnettside.

 

Jeg kan designe og lage nettsider for deg i Illustrator, Adobe Muse eller Adobe Xd.

Pris avtales med kunden.

 

La oss starte